Hoe werkt een auto-uitvaart?

-

 

Hoe zuinig je ook op je auto bent, er komt een moment dat ie het begeeft: de dood van uw auto.

 

Een auto-uitvaart verschilt niet veel van een uitvaart van een mens. Wanneer er door een specialist is vastgesteld dat uw auto niet meer te redden is, dus klaar is voor de ’sloop’, neemt u contact op met Auto-uitvaart De Uitrit.

 

De Uitritondernemer komt bij u thuis om een aantal zaken met u en uw naasten te bespreken.

 

In overleg met de eigenaar van de auto wordt besloten of de auto direct naar een autokerkhof over wordt gebracht of dat er tijdelijk een rouwparkeerplek wordt verzorgd. Dit is afhankelijk van de staat van uw auto. Indien hij betrokken is geweest bij een auto-ongeluk, zal hij direct worden verplaatst naar het autokerkhof. Is uw auto nog ‘heel’, dan kunt u kiezen voor een rouwparkeerplek, waar u hem een week lang kunt parkeren.

 

Samen met uw Uitritondernemer kiest u vervolgens een autokerkhof uit, waar u samen met uw naasten uw auto de laatste dienst kunt bewijzen.

 

Hoe de dienst eruit moet komen te zien, zal geheel op uw wensen worden afgestemd. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn: bloemen, muziek, drukwerk, gastenlijst en de catering.

 

Bij de dienst kunt u ervoor kiezen om samen met uw naasten uw auto te duwen naar zijn laatste rustplek. Indien u dit niet wilt, kunt u ervoor kiezen om dit te laten doen.

 

Na afloop krijgt u een aandenken mee van uw auto in de vorm van een blokje: een CarCube (CC). De CC is een geperst onderdeel van uw auto, welke u mee naar huis kunt nemen zodat u voor altijd een waardevol aandenken heeft.

 

Voorbeeld rouwparkeerplaats:

 

Voorbeelden laatste rustplaatsen:

 

De Uitrit

-

De Uitrit is de eerste auto-uitvaart organisatie van de wereld. Het verlies van een auto kan aanvoelen als het verlies van een naaste en is niet iets wat u zomaar naast u neer kunt leggen. De Uitrit biedt de mogelijkheid om met dierbaren uw auto naar zijn laatste rustplaats te begeleiden.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Afstudeerproject Willem de Kooning academie - Floris Kruijer © 2017