Naast een volledige auto-uitvaart, verzorgt De Uitrit ook zaken zoals: ontwerpen en plaatsen van auto-rouwadvertenties, rouwkaarten, de CarCube en rouw-fotografie. Kijk voor onze extra diensten hieronder.

Neem contact op

''Het was mijn alles, mijn tomaatrode Fiat 500 uit 1970. Zo trots als een pauw was ik wanneer ik hem uit de garage haalde om er een stukje in te rijden. Het bleef bij kleine stukjes, want de auto had mankementen. Ondanks er alles aan gedaan te hebben, was hij op een gegeven moment overleden. Hoewel de auto nu troosteloos in de garage staat, zal ik plek moeten maken voor een andere auto. De Uitrit biedt voor mij de perfecte uitkomst. Er staat nu een Uitrit voor mijn Fiat 500 gepland en ik kijk uit naar mijn tomaatrode CarCube. Zo heb ik de auto straks toch nog een beetje bij mij, een tastbare herrinnering.''

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

_ Jan-Paul Vermeulen

De Uitrit

-

De Uitrit is de eerste auto-uitvaart organisatie van de wereld. Het verlies van een auto kan aanvoelen als het verlies van een naaste en is niet iets wat u zomaar naast u neer kunt leggen. De Uitrit biedt de mogelijkheid om met dierbaren uw auto naar zijn laatste rustplaats te begeleiden.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Afstudeerproject Willem de Kooning academie - Floris Kruijer © 2017